Bioenergiapäivä 24.10.2022

FimusKraftilla oli kunnia olla yksi Bioenergiapäivä tapahtuman sponsoreista Tampere-talossa 24.10.2022, jonka järjesti Bioenergia ry. Tapahtumassa keskityttiin tulevien talvien energianäkökohtiin. Tapahtuma sisälsi monia kiehtovia esitelmiä ja seminaaripuheita bioenergian asiantuntijoilta.

Päivän aikana käytiin monia mielenkiintoisia keskusteluja tulevaisuuden energiaratkaisuista, bioenergiapolitiikasta, biopolttoainemarkkinoista sekä biojalostamoiden erilaisista massa- ja energiavirroista. Miten inspiroiva päivä!

FimusKraftin biokaasulaitoksen modulaarinen suunnittelu mahdollistaa helpon ja edullisen skaalauksen erilaisiin tarpeisiin. Järjestelmä pystyy käsittelemään erilaisia ​​biojätteitä tehokkaasti sähkön, lämmön ja lannoitteiden tuottamiseksi. Lue lisää teknologiastamme

Bioenergiapäivä ja FimusKraft yksi sponsoreista
Bioenergiapäivä 2022 Tampere-talolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *