Biotalouspäivät 2022

FimusKraft osallistui Biotalouspäiville 2022 20.-21.9.2022 Oulun Tiedekeskus Tietomaalla. Tänä vuonna Biotalouspäivät tapahtuma keskittyi kahteen teemaan: ravinteiden kiertoon ja biokaasun tuotantoon. Lue lisää Biotalouspäivistä täältä

FimusKraft esitteli uutta edistyksellistä biotekniikkaa business case -yritysesittelyssä ja näytteilleasettajana. FimusKraftilla oli ilo luoda uusia kontakteja ja verkostoitua tapahtuman aikana. 

FimusKraftin biokaasulaitos (FKBP) muuttaa biojätteistä aiheutuvat menot tuloiksi ja pienentää hiilijalanjälkeä. Bioenergian lisäksi järjestelmä tuottaa korkealaatuisia biolannoitteita ja arvokkaita raaka-aineita lääke-, elintarvike- sekä kemianteollisuudelle. FimusKraftin vallankumouksellinen teknologia tekee biokaasua nopeammin ja pienemmillä investointikustannuksilla kuin olemassa olevat biofermentorit.

Biotalouspäivät FimusKraftin ständi
FimusKraftin ständi Biotalouspäivillä Oulun Tietomaassa.
FimusKraft antoi puheen tapahtumassa
FimusKraft business case-esityksessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *