EIC Accelerator -rahoitus

posted in: EU | 0

FimusKraft on saanut merkittävän rahoituksen: EIC Accelerator -rahoitus, mikä julkistettiin äskettäin Euroopan unionin innovaationeuvoston ja pk-yritysten toimeenpanoviraston (EISMEA) toimesta!

European Innovation Council toimesta EIC Accelerator -rahoitus


FimusKraft on saanut tämän merkittävän rahoituksen erittäin kovassa kansainvälisessä kilpailussa, koska rahoituksen hakijoita on ollut noin 4000 yli 21 maasta. ”Tämä rahoitusapuraha auttaa FimusKraftia suuresti saamaan lisäpotkua markkinointiin ja toimitusten ylösajoon”, sanoo FimusKraftin toimitusjohtaja Ahti Koivunen.

Euroopan innovaationeuvoston tavoitteena on tunnistaa ja tukea läpimurtoteknologioita ja maailmaa mullistavia innovaatioita luodakseen uusia markkinoita ja laajentaakseen toimintaansa kansainvälisesti.

EIC Accelerator rahoittaa lupaavimpia uusia innovaatioita Euroopan pk-yrityksissä. Rahoitettavat hakemukset arvioidaan ulkopuolisten asiantuntijoiden toimesta ja lisäksi tehdään haastattelu kokeneiden sijoittajien ja yrittäjien raadin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *