Middle East Energy 2023

FimusKraft osallistuu näytteilleasettajana Middle East Energy, MEE 2023 -tapahtumaan Dubain World Trade Centerissä 7.-9.3.2023. MEE on ainutlaatuinen alusta tulevaisuuden energiaratkaisuille ja toimijoille. Pohjimmiltaan tapahtuma keskittyy energiasiirtymiin, arvokkaisiin innovaatioihin ja uusiin teknologioihin energiastrategioiden kehittämiseksi. Tapahtuman keskeisiä elementtejä ovat esimerkiksi sähkön siirto, jakelu ja muuntajat sekä uusiutuva ja puhdas energia, johon FimusKraft voi todella samaistua.

Lue lisää Middle East Energy -tapahtumasta täältä

Löydät FimusKraftin Euroopan paviljongin hallista 1 ja 2, paikalta numero H1.G01.3.

Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan osastollamme ja ottamaan yhteyttä!

Kun biojätettä on jatkuvasti saatavilla riittävästi, FimusKraftin biovoimalaitos muuttaa biojätekustannukset kustannuksien sijasta tuloiksi. Järjestelmää on myös mahdollista laajentaa ja integroida mikrobiojalostamoon. FimusKraft toimittaa jatkuvasti toimivan ja täysin automatisoidun biovoimalaitoksen, joka mahdollistaa biojätteen kustannustehokkaan tuottamisen sähköksi, lämmöksi ja orgaaniseksi lannoitteeksi vallankumouksellisella 3-vaiheisella biofermentaatioprosessilla. Kaiken kaikkiaan järjestelmä pienentää hiilijalanjälkeä ja kasvihuonekaasupäästöjä. Työskentelemme puhtaamman ympäristön ja ilmaston puolesta erityisesti. Tavoitteenamme on tarjota tehokkaita ja ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja bioenergian ja biojätteen käsittelyyn kiertotalouden keinoin. Lue lisää FimusKraftin vallankumouksellisesta tekniikasta täältä

FimusKraftin modulaarinen ja Middle East Energy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *