MEE 2023 -tapahtuma yhteenveto

MEE 2023 -tapahtuma

MEE 2023 -tapahtuma oli erittäin onnistunut FimusKraftille ja suotuisa uusille yhteistyökuvioille. Monet kiinnostuneet asiakkaat ja potentiaaliset yhteistyökumppanit vierailivat FimusKraftin osastolla Middle East Energy, MEE 2023 -tapahtuma Dubai World Trade Centerissä 7.-9.3.2023.

Vierailijoiden kanssa käydyt keskustelivat olivat hyvin hedelmällisiä uusien yhteystyöhankkeita syntymiseen. Vierailijoita kiinnostivat erityisesti erilainen tapa tuottaa bioenergiaa ja myös tehokas FiFO (first in first out) -periaatteella toimiva biokaasulaitos.

MEE 2023 -tapahtuma

FimusKraft on erittäin iloinen tapahtumasta kokonaisuudessaan ja on innostunut kehittämään ja tuomaan tehokkaita ja innovatiivisia bioenergiaratkaisuja globaaleille markkinoille.

Keskustele lisää ja ota meihin yhteyttä täältä

Mikä tekee FimusKraftin bioenergialaitoksesta erilaisen?

Teknologiamme saavuttaa FIFO-periaatteen (first in first out) varmistaen, että raaka-aineen viipymisaika biofermentorissa on sama kaikille biojätemateriaalille ja myös se lyhentää viipymisaikaa 65 %. Optimoitu viipymisaika mahdollistaa tuotetun biokaasun määrän maksimoinnin.

FKBP mahdollistaa erilaisten biojätteiden käymisen erikseen tai yhdistelmänä erotetuilla käymissäiliöillä varustetun rakenteensa ja vaakasuuntaisen rakenteensa ansiosta. Joustava raaka-aineen käyttö mahdollistaa biokaasun energiapotentiaalin optimoinnin ja lopputuotteen eli lannoitteen koostumuksen ja laadun muuttamisen. Alkuperäiseen järjestelmään voidaan myös lisätä moduuleja biokaasun tuotannon lisäämiseksi.

Lue lisää innovatiivisesta bioteknologiastamme täältä


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *